Miksi WordPress?

Käytämme WordPress-julkaisujärjestelmää siksi, että kokemuksemme pohjalta se on paras väline sinunkin verkkosivustosi julkaisualustaksi.

WordPressin käyttöä puoltavia tekijöitä on useita – tässä joitakin tärkeimpiä:

WordPress on maksuton

WordPress on avoimen lähdekoodin projekti, ei yhden yksittäisen yrityksen omistama tuote. Tämä tarkoittaa sinulle ensinnäkin sitä, että WordPressin käyttö on yrityksellesi tai organisaatiollesi täysin maksutonta.

Toiseksi: WordPressin olemassaolo ja jatkuvuus ei ole riippuvaista yhden yrityksen kaupallisesta menestyksestä. WordPress toimii ja kehittyy vapaaehtoisesti mukana olevien lahjakkaiden ihmisten työpanoksen avulla.

Sinun ei milloinkaan tarvitse olla huolissasi siitä, onko sinulle verkkosivuston toimittanut yritys olemassa silloin, kun tarvitset apua esimerkiksi jatkokehitykseen. WordPress-osaamista löytyy monilta eri toimijoilta, joten löydät varmasti asiantuntijan myös siinä tilanteessa, että sinua edellisellä kerralla auttanut taho ei enää ole käytettävissä.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä

WordPress on laajasti käytetty ja sen avulla on toteutettu jo noin 33 prosenttia kaikista tunnistetuista verkkosivustoista maailmassa. WordPressiä käyttävät verkkosivustojen toteutukseen myös monet suuret yritykset (esimerkiksi Time Magazine, Disney ja Sony), joten WordPress sopii varmasti myös sinun verkkosivustosi julkaisualustaksi.

WordPress on riippumaton palvelinoperaattoreista

WordPress on riippumaton palvelinoperaattoreista. WordPress-julkaisujärjestelmän voi asentaa mille tahansa tekniset vaatimukset täyttävälle verkkopalvelimelle, joten voit vapaasti valita verkkosivustosi ylläpitoon käytettävän palveluoperaattorin.

Markkinoilla on runsaasti erilaisia palvelintilaa tarjoavia yrityksiä, joiden valikoimista löytyy sopiva vaihtoehto jokaisen verkkosivuston laajuus, toiminnallisuudet ja käyttäjämäärä huomioiden.

Koska WordPress-sivuston voi vapaasti sijoittaa mille tahansa palvelimelle, myöskään palvelinkapasiteetille ja liikenteen määrälle ei ole rajoituksia. Jos sivustosi käyttäjämäärä kasvaa, voit aina vaihtaa tehokkaampaan palvelimeen ja hankkia lisää liikennöintikapasiteettia.

WordPressin laajennettavuus on erinomainen

WordPressin laajennettavuus on omaa luokkaansa. WordPress-julkaisujärjestelmään on saatavilla kymmeniä tuhansia erilaisia valmiita lisäosia, joiden avulla verkkosivustolle on helppo lisätä erilaisia toiminnallisuuksia ilman tilaustyönä tehtävää ohjelmointia.

Tämä laskee merkittävästi verkkosivuston toteuttamisesta ja kehittämisestä aiheutuvia kustannuksia – etenkin, kun monet suositut ja suositeltavat WordPress-lisäosat ovat ydinohjelmiston tapaan maksuttomia.

  • HUOM: kun toteutamme verkkosivustosi WordPress-julkaisujärjestelmällä, lisäämme sivuston kokoonpanoon aina muutamia tärkeitä ja pitkässä käytössä hyviksi havaittuja WordPress-lisäosia.

Tarvittaessa WordPress-sivuston voi toteuttaa myös monikielisenä. Monikielisyyden toteutamme suositulla WordPress Multilingual (WPML) -ohjelmistolla.

WordPress-sivuston ulkoasun voi luoda vapaasti

WordPressillä toteutetun verkkosivuston ulkoasun toteuttamiseen on saatavilla tuhansia valmiita ulkoasuteemoja, joiden avulla sivuston ulkoisen ilmeen voi helposti rakentaa yhdenmukaiseksi yrityksen muiden viestintämateriaalien kanssa.

HUOM: suosittelemme sinulle uuden verkkosivustosi ulkoasun pohjaksi suosittua ja koko ajan voimakkaasti kehitettävää Divi-perusteemaa, jonka mukautamme yrityksesi visuaalisen ilmeen ja muiden toivomustesi mukaiseksi.

Kun tilaat WordPress-verkkosivuston meiltä, saat toimituksen mukana aina pysyvän Divi-käyttölisenssin (Lifetime-lisenssi, arvo 299 USD). Divi-perusteeman käyttö varmistaa, että sivustosi ulkoasun teknisenä perustana on osaavien ohjelmistokehittäjien rakentama ja lukemattomilla sivustoilla testattu perusteema, jota myös pidetään teknisesti ajan tasalla WordPressin ja sen alustana toimivien palvelinohjelmistojen (esimerkiksi PHP-ohjelmointikieli) kehittyessä.

WordPress on erittäin helppokäyttöinen

Verkkosivuston toteutuksen yhteydessä on tärkeää miettiä myös uuden sivuston sisällön tuotantoon liittyviä asioita.

Nykyaikainen verkkosivusto ei ole esite tai vuosikertomus, joka julkaisemisen jälkeen unohdetaan muutamaksi vuodeksi odottamaan seuraavaa sivustouudistusta.

Verkkosivustosta saadaan eniten viestintä- ja markkinointitehoa irti, kun sen sisältöä kehitetään jatkuvasti esimerkiksi asiakkaiden tarpeiden sekä omien tuote- ja palvelumuutosten seurauksena.

Jotta uuden sisällön julkaiseminen ja aiemmin julkaistun sisällön muokkaaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa, sivuston ylläpitoon käytettävän julkaisujärjestelmän on oltava helppokäyttöinen.

Tässäkin suhteessa WordPress on muihin julkaisujärjestelmiin verrattuna erittäin hyvä.

WordPress on julkaisujärjestelmä sanan varsinaisessa merkityksessä. Kun sivustosi on toteutettu WordPressillä, olet aina valmis julkaisemaan uutta sisältöä asiakkaitasi varten, ilman odottelua tai ulkopuolisten asiantuntijoiden apua.

WordPress-sivustolle voivat sisältöä tuottaa kaikki yrittäjät sekä viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset – vaikka heillä ei olisi lainkaan HTML-merkintäkielen, CSS-tyylien ja muiden verkkosivustojen tekniikkaan liittyvien asioiden osaamista.

Tekstin lisäksi WordPress tekee kuvien, videoiden ja linkkien lisäämisestä sivustolle vaivatonta. Uuden sisällön julkaiseminen, aiemmin julkaistun sisällön muokkaaminen sekä jopa monet sivuston ulkoasuun tehtävät muutokset onnistuvat ilman webmasteria tai ulkopuolista asiantuntijaa.

Siksi WordPress-sivustoa voi todella käyttää siihen, mihin verkkosivusto on tarkoitettu: sisällön aktiiviseen ja ketterään julkaisemiseen. Kun muutosten tekeminen on nopeaa ja helppoa omin voimin, sivusto pysyy aina ajan tasalla ja samalla säästyy merkittävästi rahaa, kun jokaisen muutoksen tekemiseen ei tarvita ulkopuolista apua.

WordPress on helppo integroida muihin järjestelmiin

Nykyaikainen verkkosivusto ei ole irrallinen mainostaulu tai käyntikortti, vaan se on liitetty kiinteästi yrityksen tai organisaation muihin markkinointia ja myyntiä tukeviin järjestelmiin.

Kun verkkosivusto on toteutettu WordPressillä, sen voi helposti kytkeä yhteen muiden järjestelmien kanssa.

Esimerkkejä ovat uutiskirje- ja markkinoinnin automaatiojärjestelmät (MailChimp, ActiveCampaign, HubSpot, Drip), seuranta- ja analytiikkavälineet (Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook-pikseli) ja erilaiset sivuston kävijöiden kanssa vuorovaikutuksessa olevat tiedonkeruu- ja viestintäjärjestelmät (Leadpages, RightMessage, ManyChat, Hotjar).

WordPress on hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä

WordPress on hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä. WordPress-sivustolla julkaistu sisältö päätyy ilman erityisiä optimointitoimenpiteitäkin Googlen ja muiden hakukoneiden tietokantoihin, joten sivustosi on löydettävissä hakukoneista.

Lisäksi WordPressiin on saatavissa helppokäyttöisiä lisäosia hakukoneoptimointia varten. Hakukoneoptimointilisäosien avulla sivuston löydettävyyttä voidaan entisestään parantaa. 

WordPress soveltuu minkä tahansa liikeidean toteuttamiseen verkossa

WordPressin avulla voit toteuttaa lähes minkä tahansa liikeidean verkossa.

WordPress soveltuu kaiken kokoisten yrityssivustojen julkaisujärjestelmäksi, toimialasta riippumatta.

WordPress-sivustolla voi pitää myös blogia, jonka hallinta onnistuu saman ylläpitoliittymän kautta kuin niin sanotun tavallisen verkkosivuston.

WooCommerce-verkkokauppaohjelmiston ja siihen saatavissa olevien laajennusten avulla WordPress-sivuston voi muuttaa tavaroiden verkkokaupan lisäksi digitaalisten tuotteiden myyntiin sopivaksi koulutussivustoksi tai jäsenyyssivustoksi.

Jos sinulla on hyvä liikeidea, WordPress on erinomainen väline sen toteuttamiseen verkossa!

WordPress ei rajoita sisältösi käyttöoikeuksia

WordPress on olemassa sinua ja sinun sisältösi julkaisemista varten, eikä yksikään WordPress-yhteisöön kuuluva taho halua rajoittaa oikeuksiasi omiin sisältöihisi millään tavalla.      

Kun verkkosivustosi on toteutettu WordPressillä, omistat kaiken sivustolle itse tuottamasi sisällön.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit myös tehdä sivustosi sisällöllä ja koko sivustolla vapaasti mitä tahansa haluatkin.

Voit esimerkiksi siirtää sivustosi ja koko sen sisällön toiselle palveluoperaattorille ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi nykyisen palveluoperaattorisi käyttöehdoista ja niiden mahdollisesta rikkomisesta.

WordPress ei myöskään missään yhteydessä käytä julkaisemaasi sisältöä omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi mainontaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn